Ondersteuning voor het City Craft Center in Almelo

Het City Craft Center in Almelo is een creatieve hub in het hart van Almelo. Er wordt in samenwerking gefocust op het verbinden van innovatie, fashion en design. In het City Craft Center worden niet alleen de producten van van lokale designers en andere creatieve ondernemers aangeboden, maar is het ook mogelijk om hen zelf aan het werk te zien!

Met hun focus op ’the future’ toont het City Craft Center het werk van de nieuwe generatie ontwerpers. Het Center biedt ook plekken aan getalenteerde creatieve studenten uit Almelo en omgeving. De collectie kan er direct worden ingekocht.

Vanuit maatschappelijk oogpunt ondersteunt het City Craft Center uitkeringsgerechtigden en vluchtelingen met een leerwerkplek om de creatieve ambacht uit te voeren.

Op deze manier biedt het City Craft Center een platform om de innovatieve fashion en design kracht van Twente en Almelo te ervaren. Kijk voor meer informatie omtrent het City Craft Center op: City Craft Center Almelo

Het City Craft Center in Almelo draagt bij aan het verbinden van innovaties met de regio en het verbreden van de persoonlijke innovatieve vaardigheden van lokale designers en andere creatieve ondernemers. Daarom heeft het ten Hag Supportfonds hen, tijdens de opstartfase in 2016, ondersteund met een bijdrage van € 5.000,-.