Ondersteuning voor Solar Boat Twente

Solar Boat Twente is een nieuw en innovatief project dat de opgedane kennis rondom duurzame zonne-energie inzet op het water. Vanuit de universiteit Twente heeft een team enthousiaste studenten zelf een boot ontworpen en ontwikkeld om voor het eerst mee te doen aan het wereldkampioenschap zonneboot varen. En dat niet geheel onverdienstelijk! In Monaco behaalden ze een prachtige derde plaats.

Het ten Hag Supportfonds is Excellent Partner bij het Solar Boat Twente team, ook omdat dit nieuwe project zeer goed bij de doelstellingen van het fonds past. Niet alleen wordt de persoonlijke kennis van de deelnemers rondom innovatie vergroot, maar ook wordt er intensief samengewerkt met verschillende bedrijven (zowel uit Twente als daarbuiten). Daarnaast is dit een mooi project dat de sterke innovatie kracht van Twente, zowel nationaal als internationaal weer eens op de kaart zet.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Kijk op: Solar Boat Twente

Het ten Hag Supportfonds is Excellent Partner van het Solar Boat team en heeft het project gesteund met een uitzonderlijke gift van 7.500 euro.

Solarboat

Boot-in-het-water