Verdiepen van innovatieve (bedrijfs-) kennis

Twente is een prachtige regio met vele innovatieve concepten. Het ten Hag Supportfonds draagt hier actief aan bij door ondernemers in Twente de mogelijkheid te geven om hun kennis en ervaring rondom innovatie voor hun eigen bedrijven te verdiepen.  Ondernemers in Twente met een innovatief idee of vraagstuk kunnen via het ten Hag Supportfonds ondersteuning krijgen om de kennis of kunde die zij nodig hebben in te kunnen kopen bij andere bedrijven.

 

Het ten Hag Supportfonds richt zich niet alleen op ondernemers met een kennisvragen rondom de start van het innovatieproces (het innovatieve idee), maar ook op ondernemers die al volop aan het innoveren zijn en op ondernemers die net een innovatie naar de markt hebben gebracht. Als een Twentse ondernemer een kennisvraag heeft die direct voortvloeit uit zijn/haar innovatieproces dan kan er een aanvraag op het ten Hag Supportfonds worden gedaan.

 

De voorwaarde die aan deze kennisvraag wordt gesteld is wel dat kennis of kunde wordt ingekocht bij Twentse bedrijven. Op deze manier wordt ook de Twentse economie gestimuleerd. De innovatieve kennis en kunde van Twentse bedrijven wordt zogezegd met behulp van andere Twentse bedrijven verdiept en zo helpen wij elkaar.